6 estris per cuinar a l’aire lliure

L’autèntic esperit d’acampar passa per evitar menjar en bars i restaurants. Cuinar a l’aire lliure, és un altre input de càmping per connectar amb la natura i fer la teva experiència més trepidant. Per no esmentar l’estalvi que suposa;-)

Per això, presentem 10 eines de cuina molt útils per fer un picnic en gairebé qualsevol lloc.


Contenidors de menjar i beguda

Els col·loquialment anomenats Tuppers i termos, són ideals per a contenir aliments i líquids frescos de manera aïllada, ja siguin ingredients per cuinar o elaboracions que volem conservar. Depèn de la seva qualitat i tipologia, alguns fins i tot mantenen la temperatura de manera excel·lent.

2. Nevera portàtil

Indispensable per mantenir la temperatura de les begudes o d’aquells aliments susceptibles a la calor. No cal que sigui una nevera enorme, amb que puguin cabre unes 4 begudes i un parell de tàpers ens serveix. Idealment, ha de portar un compartiment superior o lateral on aniran les plaques de gel. Quan s’acabin, només necessitarem retirar-les i omplir-les amb aigua freda de riu, per exemple. No és el mateix que el gel però servirà.

3. Fogó portàtil i encenedor

El clàssic Campingaz. És d’aquells invents que són tan famosos que prenen el nom de la marca més popular, com els Kleenex. Amb aquest fogonet portàtil podrem escalfar aigua o brou, fins i tot paelles o cassons petits.

4. Tassa metàl·lica de càmping

Quantes vegades haurem vist en documentals, pel·lícules o fent senderisme, aquesta tassa metàl·lica penjant de les motxilles dels i les amants de l’hiking i l’aventura? Doncs bé, no és casualitat que tots la portin: aquesta tassa és útil per recollir i beure aigua, per rentar-nos, per fer barreges, etc.

5. Forquilla, cullera i navalla

A diferència dels coberts que tenim a casa, aquests són plegables i fets d’un metall ultralleuger per optimitzar cost, pes i espai. En aquest cas, substituïm el clàssic ganivet per una navalla. D’aquesta manera, matem dos ocells d’un tret. Encara que, també pot usar-se el ganivet ordinari de tota la vida.

6. Plat de metall

Hi ha qui li agrada menjar directament de l’cassó, la tassa o la paella utilitzats per elaborar el menjar. No obstant això, de vegades estan massa calents per posar-los a la falda o simplement viatgem amb algú que és intolerant o al·lèrgic a alguna cosa concreta. Per això, recomanem els plats metàl·lics lleugers.

Si t’ha agradat aquest article, comparteix-ho amb els teus amics i amigues!

Deixa un comentari