Parcel·les

Desconnecteu i viviu l’experiència del càmping en plena Costa Brava. Acampareu sota les ombres amb tenda, caravana o autocaravana, en un espai verd amb ambient tranquil i familiar.

A més, disposareu de tots els serveis i instal·lacions ben a prop, per garantir-vos la màxima comoditat durant la vostra estada.

Comptem amb àmplies parcel·les amb terra d’herba, zones d’ombra i camins asfaltats.

Són ideals per gaudir de la tranquil·litat de l’entorn natural i la seva situació permet desplaçar-se còmodament a totes les zones del càmping.

El seu tamany va dels 70 als 100m2, adaptant-se a les vostres necessitats, no es reserven parcel.les en concret. Disposem d’una zona de parcel·les amb punt d’aigua i desguàs (subjectes a reserva).

A més a més, els amants dels animals hi podeu portar les vostres mascotes, sempre que estiguin degudament lligades i vigilades.

Reservar parcel·les

Imatges de les parcel·les

Situació al càmping

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència