Top 5 cançons per acampar

Si ets amant de la natura, sabràs que hi ha molt poques experiències comparables a acampar amb música, envoltat de la millor companyia i de cançons que posin banda sonora als teus moments.

No som Hans Zimmer però et portem una selecció de cinc cançons per acampar i estar en harmonia amb l’entorn.

1. Sweet home Alabama

Un clàssic indispensable. No hi ha escapada de càmping sense aquesta cançó de la banda nord-americana de rock anomenada Lynyrd Skynyrd. Tan sols escoltar les 3 primeres notes, tothom sap de quina cançó es tracta. La seva melodia i el puntejat de la guitarra ens porta a viatjar amb la ment, ens teletransporta a paisatges com aquest.

Escolta-la AQUÍ

2. Wind of change

Cançó de la banda de hard rock i heavy metal Scorpions. És la balada més exitosa del grup, superant Still Loving You. És un himne de pau i unió però de ben segur que et posarà els pèls de punta quan l’escoltis mentre condueixes.

Escolta-la AQUÍ

3. I feel a sin comin’ on

Cançó de les Pistols Annies que et fa recórrer llargues rutes sense engegar el motor. Imagina’t com ha de ser conduir amb la teva família direcció a una aventura amb aquesta cançó de fons. Ja podem veure el Gran Canyó a galop com un foraster o un malfactor fugint del xèrif del comtat.

Escolta-la AQUÍ

4. I’ve got a woman

És una cançó co-escrita i gravada per l’immortal Ray Charles, el geni del R&B i soul. Encara que sigui del 1954, la teva família i tu la ballareu al cotxe o a l’autocaravana, és probable que no marxi del cap fins a la tornada. Per cert, n’han fet un munt de versions, t’animem a que les trobis i la comparteixis amb nosaltres per @campingmasnou.

Escolta-la AQUÍ

Escultura en homenatge a Ray Charles.

5. Feeling good

Quan estiguis a punt d’arribar a la teva destinació, reprodueix aquesta cançó per tenir una entrada triomfal. Poques cançons tenen la intensitat i solemnitat que transmet aquest tema escrit pels britànics Anthony Newley i Lesley Bricusse per al musical The Roar of the Greasepaint – The Smell of the Crowd. Tanmateix, tothom la coneix per la versió de Nina Simone o Michael Bublé, interpretacions espectaculars.

Escolta-la AQUÍ

Si t’ha agradat aquest article, comparteix-lo ara amb els teus amics i amigues!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Deixa un comentari

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència