5 Cellers de l’Empordà per fer enoturisme

L’Empordà és un dels millors indrets de tota la península ibèrica on fer enoturisme. Terra d’arrelada tradició i història vinícola, s’ha convertit en tot un referent per als amants del vi. Voleu descobrir-ne els seus secrets a través de cellers de la zona? En aquest posts us en recomanem 5 de molt especials.

1 – Mas Llunes – Garriguella

Mas Llunes és un celler centenari que treballa amb varietats autòctones com la Garnatxa i la Carinyena. Només elaboren vins de vinyes pròpies amb l’objectiu de tenir cura de tot i obtenir vins excepcionals. Es basen en la producció ecològica i ofereixen visites històriques a camps d’aviació de la Guerra Civil que es troben entre les seves vinyes. I no us podeu perdre el seu tast sensorial!

Més informació a: masllunes.es

2 – Cellers d’en Guilla – Rabós d’Empordà

Vins nous de vinyes velles. Així es presenta aquest petit celler que amaga autèntiques joies. La seva manera de treballar artesanal i amb produccions limitades permet extreure la màxima expressió de les varietats de l’Empordà.  Molt recomanable visitar-los si voleu conèixer de primera mà el funcionament d’un celler de petites dimensions però amb un gran producte.

Més informació a cellersdenguilla.com

3 – La Vinyeta – Mollet de Peralada

Possiblement un dels cellers amb més renom de l’Empordà. I com ho han aconseguit? Amb esforç i millora constant que els hi ha valgut reconeixements com el del Millor Celler de Catalunya 2018 o el Premi Nacional d’Enoturisme 2017. També són molt coneguts per la seva genial col·laboració amb la Fundació Mona. I no ens oblidem del més important: els vins!

Més informació a lavinyeta.es

4 – Martí Fabra – Sant Climent Sescebes

Com ens agrada un celler familiar! No hi ha res com la passió i l’amor per un ofici transmès de generació en generació. Aquesta dedicació es palpa a les seves vinyes centenàries i als seus vins. Els seus dipòsits i botes també han passat de generació en generació. No perdeu l’oportunitat de visitar la masia familiar, arrelada a la viticultura des del segle XIV.

Més informació a cellermartifabra.com

5- Celler Peralada – Peralada

El nou celler de Celler Peralada és la culminació d’una història d’amor de més de 100 anys amb l’Empordà. Aquesta nova construcció de l’estudi RCR pretén ser la primera d’Europa en comptar amb la certificació ambiental i energètica LEED® BD+C, un segell que acredita la sostenibilitat i l’alta eficiència del disseny i la construcció. Un espai únic per a la divulgació de la cultura del vi.

Més informació a: perelada.com

Les imatges per il·lustrar cadascun dels seus cellers han estat extretes de les seves pàgines webs o xarxes socials i són de la seva propietat.

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència