Butterfly Park, el jardí tropical de la Costa Brava

Les papallones, els lloros i altres animals exòtics us estan esperant! Al voltant de Castelló d’Empúries, on es troba el Càmping Mas Nou, hi ha un munt de joies naturals com els Aiguamolls de l’Empordà i els paisatges de la Costa Brava i la Badia de Roses.

Això ja ho sabeu molts de vosaltres. Però el que segurament no sabíeu és que ben a prop dels prats, les planes, les platges… també hi ha un bosc tropical! Sí, sí, ho esteu llegint bé!

Al Butterfly Park hi trobareu un món fascinant de 2.000 metres quadrats que fa les delícies de totes les edats i, especialment, del públic familiar des de fa més de 20 anys.

Us hi esperen un gran nombre d’animals com les papallones -que donen nom al parc-, tortugues, aus exòtiques, iguanes… i també fins i tot marsupials i ratpenats! De ben segur, una visita molt recomanable

El preu de l’entrada és de 10 € per als adults i de 8 € per als nens de 4 a 11 anys i us donarà accés a una interessant visita d’una hora i mitja de durada.

Prepareu-vos per gaudir del contacte directe amb la natura i amb els animals! Al papallonari (ni més ni menys que un dels més grans d’Europa!) hi podreu conèixer de primera mà el cicle vital de les papallons i totes les curiositats que envolten aquest bell insecte. Per exemple, hi podreu veure l’Attacus Atlas, la impressionant papallona més gran del món!

Gràcies l’extensa i exuberant vegetació del parc és possible la tasca que realitzen com a refugi d’animals, en la seva majoria ocells criats en captivitat que no podrien sobreviure en llibertat. Aquest zoo diferent també fa una important tasca de conscienciació a les famílies sobre les responsabilitats i tot el que comporta tenir un au exòtica a casa. Un aprenentatge molt interessant per als més petits!

Animeu-vos a entrar en aquesta petita selva tropical enmig de la Costa Brava. La frondosa vegetació i espècies que hi viuen us farà sentir com autèntics exploradors.

Informació útil:
Accés per a minusvàlids
Zona de pícnic
Es pot comprar menjar pels ocells a la botiga del parc.

Horari:
Obert des de les 10 del matí fins una hora abans de la posta de sol.

Localització:
c/ Sta. Clara, s/n
17486 Castelló d’Empúries
GPS:
42º 15′ 31”N – 3º 05′ 06” E

Font imatges: www.butterflypark.es

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *