Característiques dels sacs de dormir segons l’època de l’any

Fer servir el sac de dormir adequat per a cada època de l’any és important per mantenir una temperatura que et faci estar còmode durant tota la nit. A continuació, us presentem els millors sacs de dormir per a cada ocasió.

Hem d’aclarir que el que s’ha de tenir en compte, més que l’època de l’any, és la temperatura que hi farà on anem a acampar. Estructurar-ho mitjançant les estacions de l’any ho fa més fàcil per agrupar les diferents característiques que ha de tenir el sac de dormir ideal.

Sac de dormir per a primavera

El sac de dormir per a primavera ha de ser lleuger i transpirable perquè et mantinguis còmode a les temperatures moderades. Un sac de dormir adequat per a la primavera  té un pes d’entre 500 i 700 grams i una temperatura de confort entre 15 i 20 graus.

Sac de dormir per estiu

Per a l’estiu, és millor triar un sac de dormir lleuger i compacte que es pugui guardar fàcilment a una maleta. Un sac de dormir per a l’estiu té un pes entre 300 i 500 grams i una temperatura de confort entre 25 i 30 graus.

Sac de dormir per a la tardor

El sac de dormir per a la tardor ha de ser càlid i resistent al vent. Un sac de dormir per a la tardor té un pes entre 700 i 900 grams i una temperatura de confort entre 10 i 15 graus.

Sac de dormir per hivern

Per a l’hivern, cal un sac de dormir que et mantingui calent a les temperatures més baixes. Un sac de dormir per a l’hivern té un pes entre 1.000 i 1.500 grams i una temperatura de confort entre 0 i 5 graus.

Com a conclusió, podem dir que si només vas de càmping una època de l’any et serà fàcil triar un sac de dormir, ja que t’hauràs de fixar en unes característiques concretes.

En canvi, si ets dels que acampa a molts llocs diferents durant tot l’any, amb diferents climes i temperatures, el millor serà que tinguis a mà un sac tot terreny o diferents sacs que et permetin dormir de manera còmoda allà on vagis.

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència