Glàmping vs. Càmping: Quina és la diferència?

Potser penses que el glamping i el càmping són el mateix, però hi ha algunes diferències clau entre tots dos que hauries de conèixer abans de reservar el proper viatge. El glamping és una experiència molt més luxosa que l’acampada, amb comoditats com botigues amb calefacció, mobles i fins i tot llits de mida king. El càmping, per altra banda, és una experiència més rústica que implica dormir en una tenda de campanya i cuinar sobre un foc o un càmping. Si no sabeu quin tipus de vacances a l’aire lliure us convé, seguiu llegint per veure una comparació més detallada entre el glamping i el càmping.

1. Què és el glamping?

Glamping és un portmanteau de “càmping glamurós”. El glamping és una manera de gaudir de l’aire lliure sense haver de renunciar a cap dels luxes de la llar. Els campistes poden gaudir de comoditats com WiFi, climatització, llits grans i menjars gurmet mentre viuen a la natura. Així que si ets una persona a qui li agrada estar a l’aire lliure, però odia dormir a terra o cuinar en un càmping, el glamping pot ser l’opció perfecta per a tu.

2. Què és el càmping?

L’acampada és una activitat recreativa a l’aire lliure que consisteix a passar nits a l’aire lliure, normalment a un càmping, amb unes instal·lacions mínimes. Es pot acampar amb un grup d´amics o familiars, o fins i tot en solitari. La gent sol acampar a tendes de campanya, però també hi ha altres opcions com cabanes i edificis de refugi. Acampar és una manera estupenda d’acostar-se a la natura i gaudir de l’aire lliure.

3. La diferència entre glamping i càmping

El glamping, o glamour càmping, es basa en la idea de combinar el càmping amb la comoditat d’un hotel. Això vol dir que els campistes poden comptar amb serveis bàsics com bany i electricitat, cosa que li dóna un toc molt més luxós al càmping. D’altra banda, el càmping tradicional es caracteritza per estar molt més a prop de la natura i per requerir que les persones portin tot l’equip necessari per sobreviure.

4. Els beneficis de cadascun

Glamping, un portmanteau de glamour i càmping, és un estil d’acampada que ofereix totes les comoditats de la llar. L’acampada, per contra, és una experiència molt més agresta que sol implicar muntar la teva pròpia botiga en un càmping, cuinar el teu propi menjar en un foc obert i banyar-te fent servir únicament aigua freda d’un rierol. El glamping s’ha fet cada cop més popular en els darrers anys, ja que la gent busca una manera més còmoda d’experimentar la vida a l’aire lliure. Alguns dels avantatges del glamping són:

-Un llit amb llençols de debò i un acollidor edredó.

-Una dutxa càlida amb abundant aigua calenta

-Deliciós menjar preparat al propi càmping

-Un vàter amb cisterna

5. Quin és el més adequat per a tu?

Si no sabeu quin és el més adequat per a vostè, deixeu-nos ajudar. El glamping és una gran opció si vols viure l’experiència d’acampar, però no vols bregar amb totes les molèsties que comporta. Tindràs tots els avantatges d’estar a l’aire lliure (aire fresc, belles vistes, etc.) sense haver de sacrificar cap de les comoditats de la llar. D’altra banda, acampar és una manera estupenda de tornar a la natura i connectar realment amb l’entorn. Hauràs de passar una mica de problemes, però això forma part de la diversió. Quin és el vostre estil d’acampada?

Conclusió:

Glàmping i càmping són dos estils de vida diferents. Encara que tots dos impliquen passar temps a l’aire lliure, el glamping és molt més còmode i té un nivell més alt de confort. Si sou dels que gaudeixen de l’aventura, el càmping és l’estil de vida per a tu; però si busques alguna cosa una mica més luxós, el glamping és la teva millor opció.

Al Càmping Mas Nou pots triar de venir amb la teva tenda d’acampada o allotjar-te en un dels nostres bungalows. Triïs el que triis tens a disposició tots els serveis del càmping a la teva disposició!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *