Platges per a gossos a la Costa Brava

Sabem que sou molts els campistes que teniu gossos, amb els que voleu compartir els vostres moments d’oci, per exemple a la platja.
És cert que no sempre és fàcil trobar cales i platges on les mascotes estiguin permeses. Per aquest motiu avui us descobrim les que trobareu a la Costa Brava.

Platja de la Rubina – Empuriabrava
Aquesta platja està situada entre Empuriabrava i Roses, just davant el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i va ser la primera platja d’Espanya en habilitar una zona pels gossos. És una platja de sorra amb molt espai perquè corrin els animals i amb el Golf de Roses just davant.

Platja de Sant Jordi – Llançà
Aquesta platja de sorra té uns 50 metres de llarg. Es troba just al costat de la Platja de Grifeu. S’hi pot accedir des del camí de ronda o amb cotxe, ja que hi ha aparcament en els carrers de les urbanitzacions properes.

Platja de les Portes – Colera
És la platja principal del poble, amb una zona habilitada pels gossos. Molt recomanable si voleu anar a passar un dia tranquil a la platja amb el vostre gos ja que no és un poble   massificat durant l’estiu. A més, si hi aneu amb tren, us deixarà pràcticament al costat de la platja.

Platja Gran – El Port de la Selva
Aquesta platja va des del centre del poble fins al començament del camí de ronda que arriba fins a Llançà. Gaudireu de tranquil·litat en una platja amb vistes al poble i a l’horitzó.
Al ser un platja encarada al nord pot ser una mica molest quan bufa la tramuntana.

Platja Port de la Vall – El Port de la Selva
Seguint pel camí de ronda que va de Port de la Selva a Llançà, ens trobem amb la Platja del Port de la Vall, una platja de pedres.
La part esquerra està habilitada pel bany amb gossos. Des d’aquí podreu veure el poble de El Port de la Selva i el paisatge del Cap de Creus just darrera.

Esperem que ho passeu d’allò més bé junts corrent per la platja

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *