Ruta a cavall per la platja de la Rubina

El so del mar, les sortides i les postes de sol, ens fascinen i encanten, i més a l’estiu! Però si alguna cosa ens agrada, ni el fred ens frena per gaudir-ne. Per aquesta raó campistes, us portem una alternativa per passar bons moments a la platja, independentment de l’època de l’any: una ruta a cavall per la platja de la Rubina. Es tracta d’una activitat que podreu fer en família.

A prop del Càmping Mas Nou teniu al vostre abast diverses hípiques amb les quals podreu fer rutes vorejant la platja de la Rubina a través de camins naturals. Una d’elles és l’Hípica Arnau, pròxima al càmping, a tan sols deu minuts en cotxe, i amb diferents experiències adaptades a cada persona. Cada ruta és feta a mida. Tant si sou principiants com uns experts, gaudireu de l’experiència amb professionals que estaran atents i us ajudaran en tot moment.

L’horari és totalment personalitzable i les rutes adaptables, amb una durada d’una hora aproximadament.

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència