Top 5 cançons per acampar

Si ets amant de la natura, sabràs que hi ha molt poques experiències comparables a acampar amb música, envoltat de la millor companyia i de cançons que posin banda sonora als teus moments.

No som Hans Zimmer però et portem una selecció de cinc cançons per acampar i estar en harmonia amb l’entorn.

1. Sweet home Alabama

Un clàssic indispensable. No hi ha escapada de càmping sense aquesta cançó de la banda nord-americana de rock anomenada Lynyrd Skynyrd. Tan sols escoltar les 3 primeres notes, tothom sap de quina cançó es tracta. La seva melodia i el puntejat de la guitarra ens porta a viatjar amb la ment, ens teletransporta a paisatges com aquest.

Escolta-la AQUÍ

2. Wind of change

Cançó de la banda de hard rock i heavy metal Scorpions. És la balada més exitosa del grup, superant Still Loving You. És un himne de pau i unió però de ben segur que et posarà els pèls de punta quan l’escoltis mentre condueixes.

Escolta-la AQUÍ

3. I feel a sin comin’ on

Cançó de les Pistols Annies que et fa recórrer llargues rutes sense engegar el motor. Imagina’t com ha de ser conduir amb la teva família direcció a una aventura amb aquesta cançó de fons. Ja podem veure el Gran Canyó a galop com un foraster o un malfactor fugint del xèrif del comtat.

Escolta-la AQUÍ

4. I’ve got a woman

És una cançó co-escrita i gravada per l’immortal Ray Charles, el geni del R&B i soul. Encara que sigui del 1954, la teva família i tu la ballareu al cotxe o a l’autocaravana, és probable que no marxi del cap fins a la tornada. Per cert, n’han fet un munt de versions, t’animem a que les trobis i la comparteixis amb nosaltres per @campingmasnou.

Escolta-la AQUÍ

Escultura en homenatge a Ray Charles.

5. Feeling good

Quan estiguis a punt d’arribar a la teva destinació, reprodueix aquesta cançó per tenir una entrada triomfal. Poques cançons tenen la intensitat i solemnitat que transmet aquest tema escrit pels britànics Anthony Newley i Lesley Bricusse per al musical The Roar of the Greasepaint – The Smell of the Crowd. Tanmateix, tothom la coneix per la versió de Nina Simone o Michael Bublé, interpretacions espectaculars.

Escolta-la AQUÍ

Si t’ha agradat aquest article, comparteix-lo ara amb els teus amics i amigues!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *