Avantatges de viatjar de càmping en temporada baixa

Els campistes ho son tot l’any i per això, qualsevol època de l’any és bona per fer una escapada a la natura, perquè cada estació té els seus atractius!

Viatjar en temporada baixa té molts avantatges, entre ells, els preus de les estades als càmpings. Disposar de les targetes ACSI i Camping Key Euro us permetrà gaudir de tarifes especials.

La targeta de descomptes ACSI, acceptada en més de 3.600 càmpings, la podreu amortitzar des del dia de la seva compra. Presentant-la a l’arribada a Càmping Mas Nou l’estada en parcel·les us costarà 18€ per persona (taxa turística a part). Per a estades d’una setmana només pagareu 6 nits, i amb dues setmanes d’estada només tindreu un cost d’ 11 nits!
Els descomptes d’ACSI per la temporada 2021 són vàlids del 21 de maig fins al 11 de juliol, i del 28 d’agost a 26 de setembre.

Amb la Camping Key Euro tindreu accés a 300 càmpings d’Espanya i 2.500 a tot Europa, a més de beneficiar-vos de descomptes en alguns parcs d’atraccions i museus! Gràcies a aquesta targeta podreu obtenir els mateixos descomptes en les mateixes dates que amb la targeta ACSI, amb l’única diferencia que amb aquesta la taxa turística ja està inclosa al preu total de 18€.

Des de Càmping Mas Nou esperem amb il·lusió  la vostra visita aquesta nova temporada, per poder compartir les millors experiències durant les vostres vacances i escapades.
Podeu fer les reserves a la nostra web, al mail de contacte info@campingmasnou.com o bé, al nostre telèfon 972 45 41 75.

Per a la vostra tranquil·litat en el moment de fer la vostra reserva, Càmping Mas Nou es compromet a retornar el 100% de la reserva en cas d’anul·lació per motius Covid-19.

Fins aviat campistes!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència