Carregador solar portàtil per sortir d’acampada

Sortir d’acampada carrega les piles a qualsevol, ho sabem. Però si a més durant les nostres escapades necessitem carregar el nostre mòbil o qualsevol altre dispositiu que funcioni amb electricitat, ens serà de gran utilitat un carregador solar portàtil. Aquest està format per un panell fotovoltaic amb sensors de silici que transformen la llum solar en electricitat i aquesta és emmagatzemada en una bateria. 

Els seus avantatges?
· possibilitat d’estalviar temps, ja que es fa la càrrega metre ens movem
· és respectuós amb el medi ambient
· s’hi poden connectar diferents aparells
· és lleuger

Ara bé, hem de se conscients que la càrrega solar sempre és més lenta que amb un carregador convencional. I per aprofitar al màxim les seves funcions necessitarem dies de cels clars.

En el mercat trobareu molts models diferents de carregadors i el preu d’aquests variarà en funció de la potència que ens pugui proporcionar i l’ús que necessitem donar-li. Existeixen fins i tot carregadors solars motxilla, el millor híbrid pels excursionistes!

Tingueu en compte també a l’hora d’escollir el vostre carregador que aquest disposi de “reinici automàtic” perquè pugui tornar a connectar-se si passem per un tram en el que hi hagi núvols o algun objecte s’interposi entre aquest i el sol.

Esperem una vegada més que us siguin útils els nostres consells.

Font imatge: www.kickstarter.com

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *