Cuinar al càmping amb Campingaz Camp Bistro: anàlisis de producte

Quan es va de càmping, és important organitzar-se bé per fer bons àpats, ja que el menjar és un bon complement per la teva estança de relax.

Si no estàs allotjat en un dels nostres bungalows o no vols anar cada dia al nostre fantàstic restaurant (tot i que t’ho recomanem), la millor solució és tenir una petita cuina al costat de la teva tenda o caravana. 

La millor solució, en la nostra opinió, és tenir una cuina portàtil de gas. Normalment ocupen poc espai i et permeten fer uns bons àpats sense massa esforç. Com si estiguessis a la cuina de casa teva!

En aquest cas, farem la ressenya de la Campingaz Camp Bistro.

Aquest producte és una cuina portàtil de gas, amb un fogó de mida gran. És un fogonet molt compacte de format rectangular que et permetrà cuinar bones quantitats d’aliment sense massa esforç. 

Les seves mides el fan de fàcil transport i ús, ja que només s’ha de posar sobre una superfície plana i engegar. Per altra banda, els seus recanvis de gas CP250 són fàcils de trobar a pràcticament qualsevol botiga de càmping, hipermercat o botiga de bricolatge.

Entre els avantatges d’aquest producte podem trobar que és fàcil de netejar i d’utilitzar, a més que el seu fogó és potent: en 5 min et fa bullir 1L d’aigua. A més, és un producte compacte i econòmic, cosa que el converteix en un element essencial per la teva cuina de càmping!

Si parlem dels seus desavantatges, hem de comentar que els suports del fogó són un xic grans, cosa que dificulta posar-hi una cafetera petita a escalfar. Tanmateix, s’hi pot acoblar un suport més petit. 

A més, si cuines a fora has de vigilar amb el vent, ja que a vegades pots suposar un problema. En aquests casos tens dues opcions: utilitzar el maletí com a paravent, o comprar un paravent metàl·lic especial per aquests casos. 

En tot cas, una cuina portàtil de Campingaz és una opció d’èxit assegurada per poder cuinar els àpats tranquilament al càmping. 

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *