GoSun Go: el forn solar portàtil

Existeix un company de viatge que mai ens abandona i que és una font inesgotable d’energia: el sol. Gracies a aquest ara podrem cuinar durant les nostres acampades amb l’innovador GoSun Go i menjar saludablement per recarregar les nostres energies.

Cuinarem de forma neta, còmoda i ecològica (genera 0 emissions) i tan sols faran falta uns 20-30 minuts.
GoSun Go pot assolir els 300 graus per cuinar al vapor, fregir, guisar i bullir, sempre amb els aliments trossejats, ja que han de cabre dins el cilindre interior. També pot mantenir el menjar calent una vegada cuinat.


Com funciona?
El seu mecanisme està dissenyat per aprofitar el 80% de llum solar i produir en el seu interior un efecte hivernacle per llavors, distribuir la calor homogèniament gràcies a un sistema de buit i aïllant tèrmic, així com un tub de vidre totalment segur i que podem tocar sense perill de cremar-nos. Disposa també d’una safata extraïble d’alumini que no està en contacte amb els aliments.
A més, inclou un estoig encoixinat per ser transportat fàcilment com una motxilla.
I encara hi ha més! Sorprenentment també és submergible, permetent recollir aigua del riu per  escalfar-la i llavors servir-la com una botella. A gaudir de l’aventura

Característiques:
Pes: 1 kg
Dimensions: 36 x 18 x 8,5 cm
Preu: 350€ aprox.
Comensals: 1-2

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *