Idees de regals nadalencs per a campistes

Amb el Nadal ben a prop ja, de ben segur que molts de vosaltres esteu pensant en la llista dels regals. Tant si sou campistes o ho és un familiar o amic a qui voleu sorprendre, aquí trobareu una pila d’idees pràctiques, originals, innovadores… Apunteu!

  • Sac de dormir Volkswagen.

Amb aquest sac de dormir somiareu amb els anys seixanta i la mítica furgoneta Volkswagen, icona del moviment hippie. Pau, amor i feliços somnis!

  • Cistelles de pícnic.

Existeixen centenars de models de cistelles de vímet perquè els vostres àpats a l’aire lliure no els falti de res: gots, coberts, plats, estovalles, tovallons… Us enamorarà els seu estil i us costarà escollir la vostra.

  • Bossa plegable per transportar aigua.

Mai ha estat tan fàcil transportar aigua amb aquesta bossa plegable. És ideal per omplir-la amb aigua del riu o d’una font quan anem d’excursió o acampada. I la podrem guardar gràcies al seu tap. Quan estigui buida podem transportar-la plegada a la motxilla.

  • Encenedor de supervivència multi-funcions.

Fer foc amb dues pedres no és tan fàcil com creiem, per això, si no disposem d’un encenedor convencional, aquesta proposta us serà de gran utilitat. És lleuger i està fet amb magnesi i ferro. Fregant les seves dues peces provocarem una espurna per encendre. I no us preocupeu si plou o hi ha humitat perquè també funcionarà. El trobareu aquí.

  • Altaveu bluetooth impermeable.

Si sou dels que aneu amb la música a tot arreu, aquest és el vostre regal perfecte! Porta un mosquetó  per penjar-lo a la vostra motxilla, bicicleta, moto… Està fet amb un material anti-cops i té gran potència de so. Disponible aquí.

Ja sabeu que durant l’any en el nostre bloc us donem a conèixer nous productes que arriben al mercat per fer la vida dels campistes molt més fàcils. Aquí recuperem alguns d’ells:

Tenda Wingman per a moters
Rentadores portàtils
Forn solar
Barbacoa ecològica de cartó

Bones Festes campistes!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *