TOP 5 Parcs Naturals a la Costa brava

La Costa Brava és coneguda per les seves meravelloses platges i cales, però també està plena de Parcs Naturals per visitar en família. Si els voleu descobrir quedeu-vos a llegir el següent post, on us presentem els TOP 5 Parcs Naturals de la Costa Brava.

Parc Natural Cap de Creus
Situat al nord de la Costa Brava, està compost per tres paratges naturals d’interès: Cap Gros- Cap de Creus, Punta Falconera- Cap Norfeu i Serra de Rodes. Amb gairebé 14.000 hectàrees de natura, podreu gaudir d’una gran varietat d’activitats adaptades a tots els gustos: senderisme, ciclisme de muntanya, activitats amb kayac, o inclús descobrir el fons marí.

Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà
A tan sols 9 minuts en cotxe de Càmping Mas Nou, trobareu un parc únic a la Costa Brava. A més de la seva diversitat d’espècies vegetals i les seves aigües cristal·lines, podreu observar com conviuen els animals en el seu hàbitat natural. També, respectant el medi ambient i les rutes molt marcades, podreu fer activitats com senderisme i ciclisme.

Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter
Aventurar-vos en aquest parc significa visitar una gran diversitat de paisatges i fauna, especialment les aus marines. Per gaudir al màxim de l’experiència, podreu realitzar nombroses rutes de senderisme, bicicleta de muntanya i inclús snorkel i wakeboard. I per aquells que vulgueu conèixer més sobre el seu entorn, podreu demanar visites guiades.

Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
El Parc Natural de la Garrotxa és un dels més coneguts arreu d’Espanya i d’Europa. Aquest ofereix un paisatge volcànic únic, constituït per més de 40 cons volcànics. Podreu visitar la zona a través de les rutes de senderisme disponibles, així com una ruta en tren turístic que us portarà per recorreguts més inusuals.

Parc Natural de l’Albera
Situat entre l’Alt Empordà i França, al Parc Natural de l’Albera podreu conèixer de més a prop la seva gran diversitat de vegetació, així com aprendre més sobre la tortuga mediterrània, l’espècie protegida més important de tot el parc. En aquest també podreu descobrir altres espècies d’animals, com amfibis i rèptils, i especies més pròpies de la península.

Us animem a visitar aquests increïbles Parcs Naturals a prop de Càmping Mas Nou, i recordeu: els tindreu a tocar a partir del 21 de maig amb l’obertura del càmping! Fins aviat campistes!

Font imatges: TurismeGarrotxa/ Catalunya.com

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *