Vacances de càmping amb el millor mini club

A l’estiu el rellotge es para per a gaudir intensament de les vostres vacances en família, però l’activitat per als més petits no es frena a Càmping Mas Nou!

I és que cada any treballem per a oferir a les famílies les millors propostes d’animació, amb un complet programa per a majors i petits. I a aquests últims ens referim avui. En el nostre particular mini club, el Pinu Club, un equip de professionals de l’animació turística es preocupa que la diversió no falti cap dia de la vostra estada. Hi ha temps per a tallers de manualitats, competicions, jocs, gimcanes, concursos, espectacles…

A més, els programes d’animació són una fantàstica oportunitat perquè els nens facin nous amics, també d’altres nacionalitats, cosa que serà molt enriquidor per a ells.

Diferents espais del càmping són l’escenari de les activitats programades: la terrassa, la plaça del parc infantil, la pista de bàsquet… i la piscina! En ella vivim les més divertides sessions de water mini disco cada estiu.

Els vostres fills estaran entretinguts, divertits i vigilats per un equip de monitors, mentre vosaltres gaudiu de moments de relax en la piscina, en la nostra zona zen o en qualsevol altra zona del càmping.

Esperem que aquest sigui un altre inoblidable estiu junts!

Recordeu que podeu fer la vostra reserva amb total tranquil·litat, ja que Càmping Mas Nou us garanteix el 100% de la devolució de la reserva en cas d’anul·lació per Covid-19.

Fins aviat campistes!

Deixa un comentari