Visita al Museu del Joguet de Catalunya

Trobar idees originals per passar temps amb la família a vegades pot ser difícil. Jugar a jocs, mirar la televisió, o inclús passejar, es poden convertir en activitats monòtones. No us preocupeu! Aquí us portem una brillant idea per passar temps amb tota la família: endinsar-nos en la història a través de les joguines dels nostres pares i avis al Museu del Joguet de Catalunya.

Inaugurat l’any 1982 a Figueres, us proposa un recorregut per 4.000 peces i 15.000 jocs diferents, dels quals molts han pertangut a personatges històrics, com Salvador Dalí. Un viatge per la història de les joguines industrials del territori català, que us permetrà explicar als vostres fills com eren les vostres joguines de petits, o simplement gaudir dels records que us transporten a la vostra infantesa.

El Museu, que es troba a l’Hotel París, a la Rambla de Figueres, ha estat molt ben valorat, obtenint el premi Nacional de la Cultura Popular, per la Generalitat de Catalunya l’any 1999, així com el premi Creu de Sant Jordi el 2007.

Compta amb 3 plantes on podeu fer un passeig per diferents exposicions, així com activitats per als més petits, adaptades a cada època de l’any.

Les visites es poden realitzar de dimarts a dissabte, 11 a 14 h i de 15 a 18 h, excepte festius i vigílies de festiu. Pel que fa als preus, van des dels 5 € si són grups, fins a 7 € amb l’entrada general, gratuïta pels infants fins a cinc anys. Aquí trobareu més informació sobre els preus.

I com a novetat… Visites virtuals! Podeu explorar l’espai del museu amb un sol clic, a qualsevol hora, des de casa vostra. Semblarà que estigueu allà mateix!

I vosaltres, us animeu a fer un viatge enrere per la història de la joguina?

Font imatges: Museu del Joguet de Catalunya

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència