El món del càmping i el ciclisme van moltes vegades agafats de mà. És per aquest motiu que aquest any Girocamping, el saló de referència del sector del càmping i parcs de vacances, s’integrarà amb un espai propi a l’edició 2018 del Sea Otter Europe, la fira internacional del ciclisme.

Els amants del càmping i de les bicicletes podran gaudir del 8 al 10 de juny d’aquestes aficions en el Pavelló de Fontajau de Girona.
Càmping Mas Nou estarem presents un any més a Girocamping juntament amb altres càmpings de la Costa Brava, en un espai ambientat a l’aire lliure sobre herba. Podreu gaudir de diferents activitats familiars com por exemple la desfilada de mascotes i també de un taller de bicicleta.

Ens trobareu a l’estand número 5 i estarem encantats de saludar-vos.

Recordeu que l’entrada és gratuïta!

Font imatge: Girocamping

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència