Platges de Castelló d’Empúries i Empuriabrava

Fins a 7 km de platges us esperen a Castelló d’Empúries- Empuriabrava perquè gaudiu de les vostres vacances a la Costa Brava.

Són tres platges diferenciades perquè cadascú esculli la que li ofereix els serveis que més li interessen. Per exemple, si voleu anar a la platja amb el vostre gos, la Platja de la Rubina és ideal per a vosaltres i el vostre millor amic. Junts podreu compartir una capbussada! També hi podreu practicar kitesurf i windsurf.

A la desembocadura del riu Muga i al final de la marina residencial, trobareu la Platja d’Empuriabrava, la més propera a Càmping Mas Nou, amb molts serveis i amb varis reconeixements de bandera blava.

I finalment, la Platja de Can Comes, una platja salvatge al davant del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Hi trobareu dunes, sorrals i sistemes llacunars, però cap edificació per la protecció dóna.

Càmping Mas Nou es troba a tan sols 3km de la platja, 5 minuts en cotxe o 45 minuts a peu. Ara bé, en temporada alta, trobareu molt a prop del càmping una parada de bus per arribar-hi.
Amb quina platja us quedeu?

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *