Guardonats als ACSI Awards 2022: Top 50 millors càmpings d’Espanya

Càmping Mas Nou ha estat reconegut entre els 50 millors càmpings d’Espanya! ACSI, un dels principals especialistes en càmpings d’Europa, elabora des de fa més de 55 anys una guia amb càmpings alineats amb el turisme sostenible i amb la màxima satisfacció del client.

Recentment ha impulsat els ASCI Awards en els que han votat més de 50.000 campistes de tot el continent europeu. Gràcies als seus vots Càmping Mas Nou ha rebut aquest guardó que significa molt per a nosaltres.

Ens fa molt feliços veure com es valora tota la dedicació i cura amb la que treballem per ser un càmping tranquil, familiar, amb un ambient i un entorn cuidat on es respira relax i estima pel que fem.

Restem molt agraïts a tots els votants i a ASCI. Seguirem treballant per mantenir i millorar sempre el nostre servei! Gràcies per la confiança.

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència