Les millors propostes de regals nadalencs per a campistes

El Nadal cada cop és més a prop i no sabem què regalar als apassionats del càmping i les acampades. Sempre van ben equipats… però aquí tenim la solució! 5 productes perfectes i innovadors.

Làmpada portàtil

Cansats i preocupats perquè no trobeu un lloc on posar la llum i que tot es vegi ben il·luminat? Problema solucionat! Amb la làmpada portàtil podreu col·locar el llum on us vagi més bé, sense la necessitat de tenir corrent elèctrica, inclús us la podeu emportar amb vosaltres per fer una excursió nocturna. Al ser plegable us cabrà a qualsevol motxilla, ocupant el mínim espai, sempre un punt a favor a l’equipatge dels campistes.

Cafetera expreso portàtil

Pels amants del cafè acabat de fer i l’odi al cafè soluble, us mostrem la cafetera portàtil. Amb aquest producte fàcil de portar i utilitzar, us podreu prendre una tassa de cafè allà on esteu, fàcil i ràpid. La trobareu en diferents colors.

Hamaca amb mosquitera

Llegir un llibre, sentir el so del vent, una migdiada sota un arbre… un pla perfecte si no fos pels mosquits! amb una hamaca amb mosquitera incorporada, podreu gaudir d’aquests plans i més sense preocupar-vos pels insectes.

Escalfador de mans

Fer una acampada en les èpoques de fred mai ha sigut més fàcil. Amb l’escalfador de mans portàtil, fàcil de transportar, no passaràs fred quan vagis d’acampada i excursions. Tan sols faran falta 8 segons per començar a escalfar-nos les mans, podent assolir els 50 graus.


Sac de dormir doble

El sac de dormir doble és el producte estrella per fer escapades amb la parella… o bé sol! Amb aquest producte podreu tenir més espai i confort en les acampades. I per més comoditat disposa d’un coixí incorporat.

Podeu trobar més productes novedosos i interessants per a regals de Nadal aquí.

Bon Nadal!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *