TOP 5 productes ecofriendly per anar d’acampada

Amants de les excursions, les acampades i la naturalesa, avui us portem 5 productes ecofriendly per respectar el medi ambient, mentre gaudim de les activitats que més ens agraden.

Coberts de bambú
Podem fer que els menjars a l’aire lliure, mentre fem una acampada, siguin més sostenibles per al medi ambient. A diferència dels utensilis d’un sol ús de plàstic, amb aquests coberts de bambú reutilitzables, ajudarem a reduir la contaminació, gràcies als seus components cent per cent biodegradables. Al mateix temps aquests productes també poden ser beneficiosos per a la nostra salut, ja que no contenen elements tòxics en la seva fabricació.

Càpsula de cafè reutilitzable
Prendre el cafè sent conscient de l’impacte mediambiental mai ha estat més fàcil. Amb les càpsules de cafè reutilitzable, reduirem la contaminació, a causa del mal reciclatge de les tradicionals. A més, podràs reduir la despesa de la teva butxaca! Només fa falta cafè mòlt per a omplir la nostra càpsula i a gaudir!

Bosses biodegradables
Recollir els residus que utilitzem quan anem d’excursió o acampada és essencial per a protegir i cuidar el medi ambient, encara més si utilitzem els productes adequats. Amb les bosses biodegradables ajudem no només a preservar la naturalesa, sinó també a fer més fàcil el reciclatge i a la creació d’energia renovable, gràcies a la fàcil descomposició del mateix producte.

Paper higiènic ecològic
Els vàters portàtils van ser un gran descobriment per a caravanes i autocaravanes, el paper higiènic ecològic també! Amb aquest estalviem aigua i energia en el seu reciclatge, així com reduïm els gasos de l’efecte hivernacle del planeta.

Bosses de silicona reutilitzables
Millora l’impacte de la contaminació del planeta mentre gaudeixes del teu berenar a l’aire lliure. Amb les bosses de silicona reutilitzables ajudes a reduir el llarg procés de reciclatge del plàstic i els seus efectes contaminants per a l’ecosistema. Amb aquest gest també redueixes la despesa econòmica extra que suposa comprar noves bosses del material contaminant a causa de la seva ràpida deterioració.

Anima’t a utilitzar aquests productes per acampar de manera sostenible, i fer de la teva excursió un benefici per al planeta!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència