Les millors platges a prop de Castelló d’Empúries

El Càmping Mas Nou es troba a només 10 minuts amb bicicleta o cotxe de la platja! Això et permet tenir el millor de l’entorn de l’Alt Empordà: paisatges tocats per la tramuntana i el mar també a tocar. Si ets amant de la platja i vols visitar les millors platges i cales a prop de Castelló d’Empúries, continua llegint!

1. Platja d’Empuriabrava

La platja d’Empuriabrava és la més propera la càmping i compta amb 1,5 kilòmetres de llargada, pel que pot acollir un gran nombre de banyistes amb ganes de prendre el sol. De sorra fina i fácil accés, és una opció molt recomanable. Compta amb parc infantil, xarxes de voleibol i la ressegueix un passeig marí amb restaurants i altres serveis.

2. Platja de Can Comas 

Preciosa platja que forma part del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Els seus 4 kilòmetres de llargada la converteixen en una platja ideal per a aquells qui busquen més tranquil·litat. De la mateixa manera que al platja d’Empuriabrava, és de sorra fina i fácil accés. També disposa d’una zona molt apropiada per a practicar submarinisme.

3. Platja de Sant Pere Pescador

I aquesta encara és més llarga que l’anterior! La Platja de Sant Pere Pescador fa més de 6 kilòmetres de llarg i és un paradís per a tot tipus de públics. D’una banda, en una zona delimitada, s’hi reuneixen els amants del windsurf, compta amb àrea nudista, amb el famós xiringuito Ukelele Riuet i amb molt d’espai per a tothom. Ideal per als més petits, ja que el mar té poca profunditat.

4. Platja de la Rubina

També a prop del càmping, entre Empuriabrava i l’estuari del Grau de Santa Margarida, i també dins el Parc Natural dels Aiguamolls. La Platja de la Rubina destaca per la recuperació d’ecosistemes que s’hi du a terme i per comptar amb tot tipus de serveis com socorrista i lavabos. En els seus gairebé 2 kilòmetres hi trobem espai per a practicar kitesurf i també per al bany amb gossos.

Quina és la teva platja preferida prop de Castelló d’Empúries i Empuriabrava? Et llegim als comentaris!

Font imatges Platja Empuriabrava, Platja Can Comas i Platja La Rubina: costabravagirona.cat
Font imatge Platja Sant Pere Pesccador: santpere.cat

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *