Passatemps al càmping per a petits i grans

Si estàs al càmping en un dia de pluja, et trobes cansat/da o simplement vols passar una estona dinàmica en família, continua llegint que això t’interessa.

Els passatemps serveixen per molt més del que pensem. A banda de mantenir-nos entretinguts, són una font de beneficis per la salut física i mental: propicien la segregació d’endorfina i serotonina. Ah! També ajuda a enfortir el sistema immunològic, protegint-nos de tota mena de malalties.


Katamino

Como un Tetris hecho de madera, este juego es muy progresivo, ya que hay varios niveles de dificultad. Está adaptado a todas las edades, los más pequeños potencian la visión espacial y los mayores la trabajan. Según la posición de la regleta -la cual delimita el espacio de juego- aumenta o disminuye la dificultad. Hay más de 30.000 combinaciones posibles. Familia, se atreve?

Cubo de Rubik

El cub de Rubik té a veure amb el joc intel·ligent i està garantit per millorar la memòria muscular i la coordinació dels ulls de la mà. Una joguina de trencaclosques que no només tracta de diversió, sinó també de millorar la vostra capacitat motora i de resolució de problemes. A què estas esperant? Ves i juga amb intel·ligència.

Llibres per acolorir

Comences a pintar, mires el rellotge i ja han passat dues hores, a que sí? És increïble el poder relaxant i desestressant que té acolorir. Aquest tipus de llibre s’utilitza àmpliament a les escoles: els nens i nenes acostumen a estar més interessats a pintar llibres que a utilitzar altres mètodes d’aprenentatge. A més, incentiven la seva creativitat.

Domino

Abans de la famosa marca de pizzes a domicili, aquest joc ja existia. Sabies que hi ha diverses modalitats de jocs, depenent del país? De fet, hi ha tantes modalitats que, necessitarem un article dedicat només al domino.

Puzles

El primer trencaclosques fou creat l’any 1760! El cartógraf John Spilsbury, va tallar les fronteres d’un mapa de Gran Bretanya que va ser emprat amb finalitats educatives més endavant. Crec que podem dir que és el passatemps més clàssic del món. Resoldre trencaclosques enforteix el cervell, millorant la memòria a curt termini.


Passa el temps, parlant de passatemps i ja hem conclòs l’article. Comparteix-lo

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *