Ruta amb bici pels Aiguamolls de l’Empordà: Ruta dels Estanys

Si estàs buscant alguna activitat per fer durant les teves vacances al Càmping Mas Nou tot descobrint l’entorn, no cal que hi donis més voltes, et proposem una ruta en bicicleta per la zona del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. 

Aquesta ruta és una bona oportunitat per conèixer tant l’ecosistema dels aiguamolls, com els diferents municipis que formen part del parc, com per exemple Castelló d’Empúries, Empuriabrava, Palau-Saverdera, Pau, Peralada i Vilanova de la Muga.

El principal punt fort d’aquest recorregut és que el podeu iniciar des d’on vulgueu, ja sigui des del càmping o des de qualsevol altre punt d’Empuriabrava o dels voltants. A més, es pot adaptar la ruta segons el nivell i ganes que tinguin de pedalar els participants.

Es tracta de la ruta dels estanys i pots descarregar-la aquí:

https://castelloempuriabrava.com/wp-content/uploads/2018/07/rutadelsestanys.pdf

Aiguamolls de l’Emporda Natural Park, Gulf of Roses, Alt Emporda, Emporda region, Girona Province, Catalonia, Spain

Alguns dels punts més rellevants que pots visitar en aquesta aventura són l’Estany del Cortalet, La Rubina i l’Estany del Tec o els Estanys de Vilaüt. No te’ls perdis!

Si estàs de vacances, és probable que no tinguis la teva bicicleta a mà, així que et proposem una empresa on pots llogar l’equipament necessari per realitzar la ruta amb totes les garanties!

https://www.ampuriacar.com/Lloguer_Bicis_Empuriabrava_Roses_Figueres-2-cat.html

Estàs a punt? A gaudir de l’entorn!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència