7 consells per camperitzar la teva furgoneta

En els darrers anys, el nombre de persones que han optat per camperitzar una furgoneta per a les vacances ha augmentat significativament. I és que els beneficis d’aquesta mena de vehicles són molts: són més econòmics que els autocaravanes tradicionals, més maniobrables i, sobretot, més versàtils.

Potser t’estàs preguntant com camperitzar una furgoneta i no tens clar per on començar. No et preocupis, aquí us donem alguns consells perquè puguis convertir la teva furgoneta en una autèntica casa sobre rodes i gaudir, entre altres, del Càmping Mas Nou.

Abans de comprar, lloga una furgoneta y fes la prova

No et precipitis a l’hora de comprar una furgoneta per camperitzar-la i fer-la habitable. Lloga’n primer una per fer-te una idea de si realment t’agrada viatjar així. A més, podràs veure si és còmoda i espaiosa per a tu i per a tot allò que necessites portar mentres viatges.

La vida en furgoneta és un estil de viatge que no està fet per a tothom. Camperitzar-la significa fer-hi una inversió econòmica important i, per tant, no t’ho has de prendre a la lleugera.

Quina furgoneta és millor per camperitzar?

No totes les furgonetes són iguals, així que hauràs d’escollir quin s’adapta millor a les teves necessitats. Si vols una camper amb molt d’espai interior, llavors una furgoneta gran serà el millor per a tu. Però si vols una mica més compacte i manejable, llavors una furgoneta petita serà suficient.

Dependrà sobretot de la teva alçada, de l’equipatge que hagis de portar i de la mobilitat que vulguis tenir durant el teu viatge. Com més gran, més espai i més comoditats, però hauràs de vigilar les rutes que tinguin sostres baixos o camins estrets.

Agafa inspiració pel disseny interior

Quan hagis triat quina furgoneta vols camperitzar, hauràs de començar a pensar en el disseny de l’interior segons les necessitats i utilitats que vulguis tenir-hi.

Una bona manera d’agafar inspiració és cercar a xarxes socials els hashtags #van #vanlife #camper o similars. També pots inspirar-te fent una cerca a Google o sobretot a Pinterest, on hi haurà multitud d’imatges relacionades amb la camperització de la furgoneta.

Tria el millor lloc per fer la camperització

Un canvi com aquest en una furgoneta no es pot fer a qualsevol lloc del carrer. Has de disposar d’un espai on tinguis la mobilitat suficient i les eines adequades per dur a terme una modificació d’aquestes dimensions.

YouTube, el teu millor aliat

Si has decidit fer tu mateix els canvis a la furgoneta però no saps exactament per on començar, Internet és la solució a tots els teus problemes.

A YouTube pots trobar molts tutorials que t’expliquin les passes necessàries per a adaptar la teva furgoneta al món camper. Això si, tingues en consideració que t’han de servir com a guia i que ho has d’interpretar i adaptar a les mides del teu vehicle i a les teves necessitats. 

Homologa les modificacions

Cada canvi que es va en un vehicle ha de venir homologat per assegurar la seguretat i integritat de la furgoneta, dels seus ocupants i de la resta de conductors i vianants.

També és necessari perquè l’assegurança et cobreixi qualsevol desperfecte que puguis tenir durant el teu viatge.

PACIÈNCIA

La camperització d’una furgoneta no és cosa d’un dia i comporta el seu temps, així que no t’impacientis. És millor dedicar-hi molt de temps i que estigui tot ben fet per tal que et duri molt temps, que no pas fer-ho a correcuita i malament.

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència