Consells per anar de càmping amb la vostra mascota

Vols anar de càmping, però no t’agrada deixar la teva mascota sola a casa? No et preocupis, els teus amics peluts són més que benvinguts a Càmping Mas Nou!

Si t’agrada anar de càmping i també vols que la teva mascota formi part de l’aventura, aleshores ets al lloc correcte. A continuació, et donarem alguns consells perquè puguis anar de càmping amb la teva mascota de la manera més segura i còmoda possible.

Abans de res, s’han de tenir en compte els límits de la teva mascota. No totes les mascotes són iguals i algunes poden no estar acostumades a estar en contacte amb la natura o amb altres animals. En aquest cas, és possible que no se senti còmoda en un ambient tan nou. Una solució a aquest problema és que la portis a passejar en llocs oberts amb freqüència perquè es vagi acostumant.

Quan hagis comprovat que la teva mascota està a punt per al càmping, és hora de fer la maleta. Assegureu-vos de portar tot el que la vostra mascota necessitareu, incloent-hi el vostre menjar i aigua, una corretja, una manta o un llit, una joguina o dues, i la seva bossa de medicines si està en tractament. Si tens pensat fer rutes a peu durant la teva estada al càmping, també és important que portis snacks per a gossos, ja que probablement es cansaran de caminar i voldran descansar.

Un altre punt rellevant, és el de protegir la teva mascota contra els insectes. Utilitza un collaret antiparasitari i aplica un repel·lent d’insectes si cal.

Finalment, quan arribi el moment d’acampar, és important que vigilis la teva mascota en tot moment, ja que poden ser atacades per altres animals o poden ficar-se en perill si s’allunyen massa.

Segueix aquests consells i podràs passar unes vacances de càmping segures i divertides amb la teva mascota. No oblidis gaudir del temps que passeu junts mentre estàs de càmping. Aprofita per fer activitats junts i crear records inoblidables!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència