Consells per anar de càmping amb la vostra mascota

Vols anar de càmping, però no t’agrada deixar la teva mascota sola a casa? No et preocupis, els teus amics peluts són més que benvinguts a Càmping Mas Nou!

Si t’agrada anar de càmping i també vols que la teva mascota formi part de l’aventura, aleshores ets al lloc correcte. A continuació, et donarem alguns consells perquè puguis anar de càmping amb la teva mascota de la manera més segura i còmoda possible.

Abans de res, s’han de tenir en compte els límits de la teva mascota. No totes les mascotes són iguals i algunes poden no estar acostumades a estar en contacte amb la natura o amb altres animals. En aquest cas, és possible que no se senti còmoda en un ambient tan nou. Una solució a aquest problema és que la portis a passejar en llocs oberts amb freqüència perquè es vagi acostumant.

Quan hagis comprovat que la teva mascota està a punt per al càmping, és hora de fer la maleta. Assegureu-vos de portar tot el que la vostra mascota necessitareu, incloent-hi el vostre menjar i aigua, una corretja, una manta o un llit, una joguina o dues, i la seva bossa de medicines si està en tractament. Si tens pensat fer rutes a peu durant la teva estada al càmping, també és important que portis snacks per a gossos, ja que probablement es cansaran de caminar i voldran descansar.

Un altre punt rellevant, és el de protegir la teva mascota contra els insectes. Utilitza un collaret antiparasitari i aplica un repel·lent d’insectes si cal.

Finalment, quan arribi el moment d’acampar, és important que vigilis la teva mascota en tot moment, ja que poden ser atacades per altres animals o poden ficar-se en perill si s’allunyen massa.

Segueix aquests consells i podràs passar unes vacances de càmping segures i divertides amb la teva mascota. No oblidis gaudir del temps que passeu junts mentre estàs de càmping. Aprofita per fer activitats junts i crear records inoblidables!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *