Pobles amb encant a prop de Castelló d’Empúries i el Càmping Mas Nou

El municipi de Castelló d’Empúries, a la província de Girona, ofereix nombroses possibilitats per gaudir d’unes vacances inoblidables, i més si t’allotges al Càmping Mas Nou. No només pels atractius turístics naturals, sinó també per la proximitat a alguns dels pobles més bonics de Catalunya. Encara que tots es mereixen una visita, aquí te’n mostrem alguns que no et pots perdre.

Pals

Declarat Conjunt Històric-Artístic, aquest encantador poble medieval està ubicat a la comarca del Baix Empordà. Els seus carrers empedrats i edificis d’estil tradicional català el converteixen en un indret ideal per a un agradable passeig. No us perdeu l’Església de Santa Maria, d’estil gòtic, ni el Castell de Pals, des d’on s’albira una magnífica panoràmica del poble i del mar.

Begur

Un altre dels pobles imprescindibles de la Costa Brava. Begur destaca per la seva riquesa arquitectònica, que abasta des del castell medieval fins a les típiques cases catalanes blasonades. Tot plegat envoltat d’un paisatge natural espectacular format per cales i platges de somni. No us oblideu de visitar l’Església Parroquial de Santa Maria la Major, construïda al segle XVI, i el Museu Arqueològic Municipal, on podreu admirar interessants peces prehistòriques trobades a la zona.

Cadaqués

Aquest pintoresc poble pesquer es troba en plena Costa Brava i ofereix un ambient únic i inigualable. Els seus carrers estrets i empedrats et transportaran a una altra època, mentre que els nombrosos racons amagats conviden a descobrir nous llocs. No us perdeu l’Església Parroquial de Santa Maria, construïda al segle XVIII, ni el museu casa-taller Salvador Dalí, on podreu admirar algunes de les obres més representatives del cèlebre artista català.

Roses

Aquest poble de la Costa Brava es troba en plena natura i ofereix un paisatge únic format per cales i platges de somni. No us perdeu l’Església de Santa Maria, construïda al segle XIII, o el Castell de Roses, des d’on s’albira una magnífica panoràmica del poble i del mar.

Figueres

Figueres és un petit municipi ubicat a la província de Girona, a pocs quilòmetres de la frontera amb França. Destaca per la seva riquesa cultural, que inclou des del museu Dalí fins al teatre-museu Dalí, on podreu admirar algunes de les obres més representatives d’aquest artista català.

Des del Càmping Mas Nou, situat a Castelló d’Empúries, podreu passar unes vacances inoblidables visitant tots aquests pobles, i molts més!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *