Pobles amb encant a prop de Castelló d’Empúries i el Càmping Mas Nou

El municipi de Castelló d’Empúries, a la província de Girona, ofereix nombroses possibilitats per gaudir d’unes vacances inoblidables, i més si t’allotges al Càmping Mas Nou. No només pels atractius turístics naturals, sinó també per la proximitat a alguns dels pobles més bonics de Catalunya. Encara que tots es mereixen una visita, aquí te’n mostrem alguns que no et pots perdre.

Pals

Declarat Conjunt Històric-Artístic, aquest encantador poble medieval està ubicat a la comarca del Baix Empordà. Els seus carrers empedrats i edificis d’estil tradicional català el converteixen en un indret ideal per a un agradable passeig. No us perdeu l’Església de Santa Maria, d’estil gòtic, ni el Castell de Pals, des d’on s’albira una magnífica panoràmica del poble i del mar.

Begur

Un altre dels pobles imprescindibles de la Costa Brava. Begur destaca per la seva riquesa arquitectònica, que abasta des del castell medieval fins a les típiques cases catalanes blasonades. Tot plegat envoltat d’un paisatge natural espectacular format per cales i platges de somni. No us oblideu de visitar l’Església Parroquial de Santa Maria la Major, construïda al segle XVI, i el Museu Arqueològic Municipal, on podreu admirar interessants peces prehistòriques trobades a la zona.

Cadaqués

Aquest pintoresc poble pesquer es troba en plena Costa Brava i ofereix un ambient únic i inigualable. Els seus carrers estrets i empedrats et transportaran a una altra època, mentre que els nombrosos racons amagats conviden a descobrir nous llocs. No us perdeu l’Església Parroquial de Santa Maria, construïda al segle XVIII, ni el museu casa-taller Salvador Dalí, on podreu admirar algunes de les obres més representatives del cèlebre artista català.

Roses

Aquest poble de la Costa Brava es troba en plena natura i ofereix un paisatge únic format per cales i platges de somni. No us perdeu l’Església de Santa Maria, construïda al segle XIII, o el Castell de Roses, des d’on s’albira una magnífica panoràmica del poble i del mar.

Figueres

Figueres és un petit municipi ubicat a la província de Girona, a pocs quilòmetres de la frontera amb França. Destaca per la seva riquesa cultural, que inclou des del museu Dalí fins al teatre-museu Dalí, on podreu admirar algunes de les obres més representatives d’aquest artista català.

Des del Càmping Mas Nou, situat a Castelló d’Empúries, podreu passar unes vacances inoblidables visitant tots aquests pobles, i molts més!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència