Consells per gaudir d’unes vacances al càmping amb la teva família 

Marxar de vacances amb la teva família pot suposar tot un repte logístic i de convivència, sobretot depenent de l’edat que tinguin els vostres fills. Tanmateix, també pot suposar una experiència d’unió i aprenentatge per a tots els membres de la família, del més petit al més gran. 

Us donem alguns consells per gaudir al màxim de les teves vacances al càmping:

  • Penseu en les activitats que voldran fer els vostres fills: normalment la mainada solen tenir molta energia i ganes de jugar i entretenir-se. Quan es va de vacances hi ha moltes hores del dia que han d’ocupar amb alguna activitat que els agradi. D’aquesta manera vosaltres també tindreu més temps de descans i relax!
  • Has d’estar obert als canvis: Per si mateix, en un viatge hi sol haver molts imprevistos. Si a l’equació hi afegim els nostres fills, augmenta la probabilitat d’haver-se d’adaptar a molts factors externs, ja que no té les mateixes necessitats un adult, que un nen.   
  • No et descuidis la paciència!: Seguin amb la línia de l’anterior consell, estar predisposat a tenir molta paciència és important per encarar les vacances amb positivisme i que acabin resultant tot un èxit. 
  • Informa’t dels serveis i ubicació del càmping: És  important tenir clar què és el que trobaràs al càmping quan hi arribis. És a dir, de quins serveis i espais disposa. Per exemple: supermercat, piscina, lavabos, parcel·les, restaurant…etc.
  • Fes la maleta amb antelació: No deixis la maleta per l’últim dia, fes una llista amb tot el material i estris que necessites tu i els teus fills per estar còmode al càmping, a més de la roba necessària (i de recanvi) pels dies que estigueu de vacances.
  • La importància d’una bona tenda:  No és el mateix anar de càmping amb la teva parella, que amb tota la família. Les necessitats i els espais requerits són molt diferents, per tant, la teva tenda també s’ha d’adaptar a les persones que hi habitaran durant les vacances. La nostra recomanació és que sigui una tenda amb dues habitacions (d’aquesta manera els nens poden tenir el seu propi espai) i que tingui una zona on deixar els estris ordenats en casa que hi hagi algun dia de pluja.

Anar de càmping pot suposar una experiència extraordinària pels vostres fills, ja que estaran en un lloc completament diferent en el que tindran l’oportunitat d’explorar, aprendre i fer noves amistats. Com a pares, també pot suposar un repte enriquidor en tots els sentits, però que estem segur que gaudireu igual, o més, que els vostres fills.

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *