Cultura per parar un tren

A banda d’acollir el nostre càmping, Empuriabrava és un nucli residencial coster el qual anomenen la Venècia de la Costa Brava a causa dels més de 20 kilòmetres de canals navegables que serpentegen i travessen el poble.

Ep! Sabies que Empuriabrava representa La Marina Residencial més gran d’Europa? Poca broma, eh.

Quan visitis aquest meravellós indret de la Costa Brava, és indispensable recórrer tots els racons predilectes del territori amb el millor mitjà de transport d’aquestes terres: el Tren Exprés Turístic i Cultural.

Un trenet sobre l’asfalt que et durà a visitar:

  • El Club Nàutic: la Marina Residencial més gran d’Europa ha de tenir un Club Nàutic a l’alçada, oi?
  • L’Aeroclub: un dels aeròdroms més grans i importants del món, amb més de 120.000 salts a l’any. A més, disposen d’una escola de pilots!
  • El Centre de Paracaigudisme Esportiu: un dels regals més originals que pots fer a la teva parella. Et sona Skydive, the Land of the Sky? Doncs hauria.
  • Els canals navegables: la marca de la casa, el toc distintiu del nostre poble.
  • Els centres comercials
  • I les platges més populars de la nostra badia

Disposa d’una excursió al Parc dels Aiguamolls de l’Empordà. Dues hores de visita guiada per closes, observatoris, camps d’arròs i -redoble de tambor- cavalls de l’eugassada senillosa!

Ah! Per cert, la megafonia t’atendrà en català, castellà, alemany i francès. Si és que estan en tot, oi?

Càmping Mas Nou incentiva les activitats locals. Si t’ha agradat aquest contingut, comparteix-lo amb els teus amics i familiars.

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *