Fenòmens astronòmics al càmping

Aquest estiu, el firmament ens sorprendrà amb alguns dels seus espectacles nocturns que il·luminaran el cel fosc de la nit. Els podràs gaudir al nostre càmping des de la teva parcel·la tranquil·lament assegut a la fresca.

Per tal de que aquests esdeveniments estel·lars no se’t passin fugaçment, aquí tens el calendari astronòmic per aquest estiu.

Juliol

Les Delta-Aquàrides són un aperitiu de las Perseides però, no per això, menys espectaculars! Esperem veure fins a 35 meteorits per hora, la nit del 28 de juliol.

28 i 29 de juliol

Pluja d’estels Delta-Aquàrides, aquesta representa un aperitiu de les Perseides. S’estima que el punt àlgid d’aquest fenomen serà la nit del 28 i deixarà veure fins a 25 meteors/hora (depenent de les condicions meteorològiques)

Agost

Corda’t fort el cinturó de seguretat perquè aquest viatge és interestel·lar: el planeta anellat es deixarà veure juntament amb les seves dues llunes; Sí! Has llegit bé, podràs veure Saturn.

12 i 13 d’agost

Si el cel de la nit està serè, podràs observar les Perseides, també anomenades Llàgrimes de Sant Llorenç. Una pluja d’estels de fins a 100 meteorits per hora en el punt àlgid.

19 d’agost

Júpiter estarà més aprop de la Terra i podrà ser contemplat, el planeta més gran del sistema solar exposat.

22 d’agost

Per acabar el mes, la famosa Lluna Blava serà visible. No se m’acut una millor manera de concloure el mes d’agost.

Setembre

A aquells que escuren l’estiu al màxim, el mes de setembre ens depara un parell de sorpreses al firmament.

20 de setembre

Durant una de les últimes nits d’estiu, podràs observar la Lluna de Blat de moro. No es diu així perquè s’assembli a una coqueta de Bicentury. Rep aquest nom perquè el fenomen coincidia o coincideix amb l’època de collita.

22 de setembre

Per aquesta data entrarà la tardor i l’equinoxi serà a les 14:20 hores i podràs observar el Sol situat al pla de l’equador celeste. Aquest dia per a un observador, el Sol assoleix el zenit.

Si has trobat útil aques article, comparteix-lo amb els teus!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *