L’autocaravana i el càmping ben avinguts!

La zona litoral de Catalunya atrau milers de turistes i això implica una major oferta d’establiments de càmping a tot el territori. Tanmateix, no tots donen una bona benvinguda a les autocaravanes.

Obre bé els ulls, aquí sabràs quines són les claus que fan que les autocaravanes estiguin molt contentes.

  • Subministrament d’aigua potable i sistema de buidat d’aigües brutes: sembla molt obvi, oi? Doncs, no tots càmpings disposen d’un sistema de clavegueram adaptat als nostres viatgers sobre rodes.
  • Zona de relax on els autocaravanistes passin la nit tranquils i segurs: és indispensable dedicar temps al bon repòs.
  • Sistema de registre simplificat: processos de check-in i check-out unificats: una gestió àgil, ajuda a optimitzar i no fer perdre temps a ningú.
  • Zona Park & Ride: reivindiquem el dret universal a la mobilitat.
  • Rigorós compliment de les tarifes per a autocaravanes.

Vivim en un moment en què hem d’assentar unes bases per l’ ’autocaravanisme’ al nostre país, i això només s’assoleix amb un estricte compliment, per part de tots, derivat d’un compromís amb el turisme itinerant responsable, com el que defensem al nostre càmping.

Només d’aquesta manera, gràcies a l’avinença de tots i totes, aconseguirem adequar l’extensa xarxa de càmpings de Catalunya, convertint-la en una destinació perfecta per a qualsevol viatger d’autocaravana i, així, tot anirà sobre rodes.

Deixa un comentari