Un càmping pes ploma, literalment

Quants de vosaltres sabeu què és un remolc de llàgrima per a càmping?

És una extensió ideal pels qui els agrada viatjar lleugers. Però, per molt compactes que siguin, acostumen a ser pesats; o això crèiem… 

Earth Traveler ha dissenyat un remolc de càmping ultralleuger! 136 kg només.

El seu secret? Plomes de pollastre! 

Sí, ho has llegit bé, l’empresa va col·laborar amb el Laboratori Nacional de Los Álamos SBA per confeccionar aquest peculiar substitut del material no-estructural. 

Les plomes estan reforçades amb fibra de vidre i resina la qual cosa resulta en una estructura ultralleugera, rendible, aïllant i resistent a l’intempèrie

A més de ser orgànic i aerodinàmic, disposa d’una capacitat per a quatre persones, el sostre d’ala de gavina (la cosa va d’aus) és desplegable i les parets laterals són expansives per donar a lloc un espaiós dormitori de 3 x 2 x 3 metres. Disposa d’una malla anti-mosquits i LEDs a l’interior.

Aquest dispositiu, representa una nova experiència d’autocaravana pel món modern i els vehicles elèctrics emergents. 

Campistes amants de les motos, tenim bones notícies: aquesta caravana pot ser remolcada per una motocicleta!

D’on sorgeix aquesta idea tan ‘animal’? El seu fundador diu: “La gènesi de disenyar i construir una caravana ultralleugera fou concebuda durant un viatge d’acampada a Nuevo México, quan l’emoció del nostre primer viatge d’estiu va esdevenir una consternació al enfrontar-nos a la realitat, la tenda de campanya era extremadament calent durant el dia, i de nit el vent la feia derrumbar a damunt nostre”.

L’empresa afegeix: “La nostra visió és que qualsevol persona no es trobi limitada per la potència del seu vehicle a l’hora d’explorar la natura i mimetitzar-se amb l’entorn”.

Al estar construïts a mà, triguen entre 5 i 6 mesos des de l’encàrrec. El model bàsic (T300) val 10.000 dòlars, mentre que el preu del remolc de llàgrima (T250LX) és des de 31.000 dòlars.

Si t’ha agradat aquest contingut, comparteix-lo amb els teus.

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència