Les 5 millors maneres de preparar un cafè al càmping

1. Cafè instantani o soluble

És la manera més fàcil de fer cafè a qualsevol lloc. Únicament es necessita aigua calenta (o llet) i un sobre de cafè soluble.

Un cop el líquid estigui calent s’hi tira la quantitat de cafè que es vulgui i només faltarà barrejar-lo. Es pot afegir sucre al gust.

La part negativa d’aquest preparat de cafè és que el gust no acaba de ser del tot natural i amb la textura i olor d’un cafè recent fet degut al ser un producte bastant processat per poder-lo preparar ràpid.

L’avantatge és que es pot preparar pràcticament a qualsevol lloc sense gaires complicacions.

Sempre va bé portar-ne una mica en els teus viatges…et pot treure de més d’un maldecap!

2. Cafetera italiana

La cafetera italiana és el mètode més tradicional de preparar cafè arreu del territori en els últims anys i, per tant, també s’ha estès entre els campistes.

Aquest tipus de cafetera té la versatilitat de mides i materials que es poden adaptar a les diferents necessitats i gustos. 

No serà el mateix una cafetera italiana per una sola persona que per un grup de 4 o 5. La mida en aquest cas haurà de ser diferent.

Preparar el cafè en aquest tipus de cafetera també es pot convertir en tot un art, ja que hi ha diferents tipus de cafè i mètodes per aconseguir textures, olors i gustos molt diferents entre ells que et faran gaudir de l’experiència al càmping amb uns altres ulls.

3. Cafetera Nespresso o Dolce Gusto

Doncs si, al tenir electricitat a la parcel·la del càmping, senzillament et pots endur la cafetera de càpsules que tinguis a casa, sigui la Nespresso o la Dolce Gusto, i preparar-te un cafè de manera fàcil i ràpida.

Aquesta opció està més relacionada amb el glamping i et pot facilitar el matí quan et despertes. Qui ha dit que no pots tenir comoditats al càmping?

4. Cafetera portàtil

En l’actualitat existeixen diferents cafeteres portàtils que permeten fer cafè a qualsevol lloc sense necessitat d’electricitat o d’escalfar aigua. La mateixa cafetera s’encarrega de tot mitjançant una bateria o una acció manual.

Hi ha cafeteres que permeten fer el cafè amb les càpsules Nespresso (o similars) i n’hi ha que també ho permeten fer amb cafè mòlt.

És una excel·lent opció si vas a un càmping sense electricitat, o fas una excursió per la muntanya i vols gaudir d’un bon cafè fàcilment.

5. Un bon cafè al bar del càmping

Sens dubte, la millor opció per assegurar-se de començar el dia amb bon peu: un cafè de qualitat al bar del càmping. 

Aquesta és l’opció que mai falla i que et deixarà una satisfacció i gust difícil d’igualar. 

Visita’ns!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència