Les 5 tendes de càmping més curioses

La curiositat és un element que està molt present entre els campistes. A tots ens agrada veure què tenen de diferent i què fan igual els nostres veïns de càmping. 

En aquest sentit, segur que més d’una vegada heu vist alguna tenda que us ha cridat l’atenció, ja sigui per la forma, la mida o els colors. 

Nosaltres avui us presentem 5 tendes curioses i innovadores, algunes les pots comprar i d’altres senzillament són conceptes que encara s’han de desenvolupar. Això si, cap et deixarà indiferent!

  1. Tenda suspesa a l’aire

Aquest tipus de tenda està lligada a dos o més arbres mitjançant unes cordes que permeten tenir-la suspesa entre 1 i 2 metres del terra. A vegades fins i tot més!

Si no tens vertic, és una experiència que val la pena provar. 

  1. Tenda solar

T’imagines poder acampar allà on vulguis i no haver de patir per carregar el mòbil? Doncs amb aquest tipus de tenda és possible! 

La pròpia cobertura de la tenda està formada per una tela fotovoltaica que emmagatzema el calor per generar electricitat.

3. Tenda inflable

Aquest tipus de tenda ha canviat les típiques varilles plegables, per columnes inflables. Així només s’ha de connectar un inflador a la tenda en comptes d’haver-la de muntar manualment. T’estalvies temps i mal de caps

4. Tenda Volkswagen camper

Si ets un amant de les furgonetes camper dels anys 60 i 70, aquesta tenda de la mítica Volkswagen T1 és ideal per anar de càmping i rememorar els vells temps.

5. Tenda modular

Aquest tipus de tenda està pensada per ampliar la seva capacitat a través d’extensions extra que s’ajunten una a l’altre per aconseguir tenir més espais útils dins la tenda. Segons el nombre de persones que sigueu, es poden portar més extensions!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència