5 miradors de l’Empordà

L’Empordà sempre regala als ulls dels seus visitants magnífiques vistes panoràmiques de paisatges naturals. Qualsevol època de l’any és bona per gaudir d’una excursió i de la calma que ens aporta contemplar la immesnidad del mar, les seves muntanyes o turons.

Mirador del Far del Cap de Creus: s’hi accedeix des del poble de Cadaqués i ofereix una magnífica panoràmica del Mediterrani que inclou les Illes d’en Forcat, Cadaqués, el Cap Norfeu, la Cala Fredosa, la Cala Jugadora, el Coll de la Perafita, el Puig Pení i el Far del Cap de Creus.

Mirador de Punta Montgó: obtindreu unes vistes espectaculars de l’Escala i el seu port, el Parc Natural dels Aiguamolls, Sant Martí d’Empúries, Empuriabrava, el Coll del Pertús, Roses, el Cap Norfeu i el Mar Mediterrani. S’hi arriba des de l’Escala, anant direcció a Montgó fins trobar el paratge de Torre Montgó.

Mirador del Serrat de Sentinella: per arribar al mirador, anant per la carretera de Maçanet, s’agafa el trencall de mà esquerra que hi ha just al costat de l’Hostal de Darnius i es segueixen els indicadors que us conduiran a unes magnífiques vistes de la presa i l’embassament de Boadella, així com dels boscos de pins, suredes i prats dels seus voltants.

Mirador de Suro Gros: si us acosteu fins a aquest mirador podreu veure una panoràmica amb la Serra del Malbosc, el Montagut, el Costabona i el Coll del Pertús. S’hi accedeix des de Vilamaniscle, arribant al final del carrer Nord i seguint la indicació del mirador tot agafant el camí rural que voreja la pineda.

Mirador de Ventalló: visitant aquest mirador us sorprendran unes fantàstiques vistes del Parc Natural dels Aiguamolls i de Sant Pere Pescador. Situat a Ventalló, s’hi arriba fàcilment pel carrer de la Bassa, que us conduirà a la zona del Pedró; als peus del dipòsit d’aigua elevat s’hi troba el mirador.

Us animem a visitar-los i gaudir d’unes vistes privilegiades que us deixaran sense paraules.

Imatges: Empordà Turisme

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *