Mesures higièniques i de seguretat

El proper 21 de maig començarà a Càmping Mas Nou la nova temporada. Un any més, hem treballat i treballarem perquè els nostres campistes gaudeixin d’unes vacances tranquil·les i totalment segures, amb les màximes garanties de seguretat i higiene.

A cada zona del càmping hi haurà cartells per tal d’informar als clients de les normes d’ús i d’aquesta manera, entre tots actuar amb la màxima responsabilitat.

  • Mesures específiques per a cada àrea:

Recepció: us atendrem per solucionar qualsevol dubte. Hem acondicionat l’espai per tal de garantir les distàncies mínimes de seguretat quan us hi dirigiu. Al ser un espai tancat l’ús de mascareta és obligatori.
Alta freqüència de neteja i desinfecció de l’espai i de les superfícies que puguin estar en contacte amb les persones.

Zona de sanitaris: s’haurà d’accedir amb mascareta i calçat. S’aplicarà neteja i desinfecció de forma contínua de 8 a 23h. Sempre que sigui possible s‘haurà de seguir una direcció única de circulació.
En ells hi trobareu dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Allotjament en bungalow: després de cada estada es netejarà i desinfectarà aquest i els elements annexes. A més, tot el tèxtil serà rentat a bugaderia, a temperatura de 60º i amb productes desinfectants.
Objectes com per exemple els comandaments a distància, disposen de mesures de protecció.

Allotjament en tenda o autocaravana: el sòl de cadaparcel·la també serà netejat i desinfectat després de cada estada.

Bar, restaurant i terrassa: es limitarà l’aforament i es mantindrà la distància de seguretat de 2 metres entre taules. Aquestes es desinfectaran després de cada servei.
Us demanem l’ús de mascareta a la zona d’accés i us recomanem fer reserva prèvia per evitar esperes i aglomeracions.

Piscina: S’aplicaran mesures d’higiene i desinfecció de les instal·lacions, així com de les hamaques després de cada ús. L’aforament serà limitat i hi haurà senyalitzacions per mantenir la distància de seguretat de 2 metres.

S’assignaran espais per a guardar els objectes personals i es separaran els accessos d’entrada i sortida, reduint el trànsit de persones.

Animació: s’acondicionaran els espais per garantir les distàncies i es limitarà l’aforament a les activitats.

La neteja de les instal·lacions i dels elements seran exhaustius i diaris i els objectes utilitzats seran d’ús individual. Com sempre, si no es pot garantir la distància mínima de seguretat, serà obligatòria la mascareta.

A diferents espais del nostre càmping trobareu dispensadors de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans.

  • Directrius generals per als clients:

· Respectar la distància mínima de seguretat de 2 metres i fer ús de la mascareta quan no es pugui garantir aquesta distància.
· Rentar-se sovint les mans.
· Utilitzar els dispensadors de sabó i gel hidroalcohòlic instal·lats a totes les zones del càmping.
· Evitar la salutació amb contacte físic.
· Tirar qualsevol residu d’higiene personal a les papereres o contenidors.
· Seguir les indicacions del personal i dels cartells i senyals informatius.
· Avisar al personal de recepció davant de qualsevol símptoma.

Demanem als nostres clients el compromís de comunicar al càmping si es presenten símptomes durant els 14 dies posteriors a l’estada.

El nostre personal vetllarà pel compliment de les mesures de prevenció i en cas d’incompliment, es prendran les accions necessàries.

Us desitgem una feliç estada!

Deixa un comentari