Nova temporada 2022 al Càmping Mas Nou!

Després d’uns anys marcats per la Covid-19, aquest 9 d’abril hem inaugurat la nova temporada de càmping al Càmping Mas Nou!

Estem molt contents i tenim moltes ganes de tornar-vos a veure altre cop per tornar a compartir experiències i relax a les nostres instal·lacions. Aquest any iniciem l’activitat campista per setmana Santa, on esperem que hi faci bon temps i puguem gaudir de tot l’entorn de Castelló d’Empúries i Empuriabrava.

Aquest any la temporada comença el 09/04/2022 i acaba el 25/09/2022: 5 mesos de relax, activitats, descobriments, somriures i moltes ganes de gaudir! 

Com sabeu, al Càmping Mas Nou comptem amb multitud d’opcions d’allotjament, com per exemple una parcel·la amb la teva tenda, o un bungalow per tota la família. 

Segons el període de la temporada que ens trobem, els preus variaran, però el que és segur és que la qualitat del nostre servei sempre és el millor possible. No et quedis sense lloc al càmping i reserva ja les teves vacances amb nosaltres. Pots consultar les tarifes a través del següent enllaç o reservant directament a través de la nostra pàgina web:

https://www.campingmasnou.com/wp-content/uploads/Tarifes-CAT-ESP_2022.pdf

A més, per aquesta temporada et fem un resum dels nostres horaris i els elements més importants que has de tenir en compte al venir al nostre càmping:

  • L’hora d’entrada i sortida a les parcel·les és a les 12:00
  • Als bungalows, l’entrada és a les 16:00 i el de sortida a les 11:00
  • Obrim la piscina a partir de l’1 de maig
  • No es poden portar mascotes dins els bungalows
  • El càmping està tancat de 00:00 a 8:00

I això no és tot, aquest any tenim un parell de novetats per millorar el nostre servei i la vostra estança a Empuriabrava.

Per una banda, hem instal·lat un pàrquing de càrrega elèctrica on podràs deixar el teu cotxe mentre estàs al càmping. I per l’altra banda, també hem renovat el parquet dels bungalows: toquem fusta perquè tot vagi bé aquest 2022!
Encara tens dubtes? Contacta’ns a info@campingmasnou.com i et resoldrem les teves preguntes!

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *