6 estris per cuinar a l’aire lliure

L’autèntic esperit d’acampar passa per evitar menjar en bars i restaurants. Cuinar a l’aire lliure, és un altre input de càmping per connectar amb la natura i fer la teva experiència més trepidant. Per no esmentar l’estalvi que suposa;-)

Per això, presentem 10 eines de cuina molt útils per fer un picnic en gairebé qualsevol lloc.


Contenidors de menjar i beguda

Els col·loquialment anomenats Tuppers i termos, són ideals per a contenir aliments i líquids frescos de manera aïllada, ja siguin ingredients per cuinar o elaboracions que volem conservar. Depèn de la seva qualitat i tipologia, alguns fins i tot mantenen la temperatura de manera excel·lent.

2. Nevera portàtil

Indispensable per mantenir la temperatura de les begudes o d’aquells aliments susceptibles a la calor. No cal que sigui una nevera enorme, amb que puguin cabre unes 4 begudes i un parell de tàpers ens serveix. Idealment, ha de portar un compartiment superior o lateral on aniran les plaques de gel. Quan s’acabin, només necessitarem retirar-les i omplir-les amb aigua freda de riu, per exemple. No és el mateix que el gel però servirà.

3. Fogó portàtil i encenedor

El clàssic Campingaz. És d’aquells invents que són tan famosos que prenen el nom de la marca més popular, com els Kleenex. Amb aquest fogonet portàtil podrem escalfar aigua o brou, fins i tot paelles o cassons petits.

4. Tassa metàl·lica de càmping

Quantes vegades haurem vist en documentals, pel·lícules o fent senderisme, aquesta tassa metàl·lica penjant de les motxilles dels i les amants de l’hiking i l’aventura? Doncs bé, no és casualitat que tots la portin: aquesta tassa és útil per recollir i beure aigua, per rentar-nos, per fer barreges, etc.

5. Forquilla, cullera i navalla

A diferència dels coberts que tenim a casa, aquests són plegables i fets d’un metall ultralleuger per optimitzar cost, pes i espai. En aquest cas, substituïm el clàssic ganivet per una navalla. D’aquesta manera, matem dos ocells d’un tret. Encara que, també pot usar-se el ganivet ordinari de tota la vida.

6. Plat de metall

Hi ha qui li agrada menjar directament de l’cassó, la tassa o la paella utilitzats per elaborar el menjar. No obstant això, de vegades estan massa calents per posar-los a la falda o simplement viatgem amb algú que és intolerant o al·lèrgic a alguna cosa concreta. Per això, recomanem els plats metàl·lics lleugers.

Si t’ha agradat aquest article, comparteix-ho amb els teus amics i amigues!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Deixa un comentari

5 × five =

Rep les novetats del Càmping Mas Nou

Consentiment *

Devolució del 100%
de la reserva

en cas d´anul·lació per Covid19

Càmping Mas Nou volem que els nostres clients facin la reserva de les seves vacances amb tota tranquil·litat. Per això, davant la incertesa del moment provocada per la Covid-19, garantim la devolució del 100 % de la reserva en anul·lacions fetes fins al dia abans de l’arribada, en qualsevol dels casos següents:

  • Restriccions de mobilitat
  • Confinaments
  • Estar malalt de coronavirus o ser contacte d’un possible positiu (tant del titular de la reserva com dels acompanyants)
  • Qualsevol altre tema relacionat amb la Covid-19 que hagi de ser valorat per gerència